4 Mayıs 2014 Pazar

Güneşi Beklerken Dizisi

2013 yılında sezonun bitmesiyle diziler birer birer final ve sezon finali yaparken Kanal D ekranlarında yazlık bir dizi başlıyordu. İsmi Güneşi Beklerken olan yeni dizide bir kaç ünlü oyuncu dışında pek fazla tanınmış oyuncu görmek mümkün değildi. Ama dizi özellikle yaz aylarında bilhassa gençler tarafından öylesine beğenildi ki, reyting listelerinde hep en üstte olmayı başardı..

Alışılagelmiş okul dizilerinden farklı konusu ve konuları işleyiş tarzıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Güneşi Beklerken 'in fanları sadece gençler değildi. Gençlerin dışında yetişkin ve yaşlılar tarafından da ilgiyle takip edilen dizi büyük bir başarıyla kendisini yeni sezona taşıdı.. Hikayesi itibariyle seyircilerde yaşadığımız coğrafya ile örtüşmeyen bir yabancı dizi izlenimi bırakan başarılı dizi yeni sezonla birlikte yayın gününde değişime gitti.

Yabancı dizilerden görmeye alışkın olduğumuz bir özel okulda okuyan zengin ve şımarık Kerem'in okula yeni gelen burslu Zeynep ile olan kavgaları ilk bölümlerde bolca işlendi. Sonrasında ise Kerem ve Zeynep birlikte iyi vakit geçirmeye başladılar. En sonunda da bingo! Birbirlerine aşık oldular ve hikaye aslında buradan itibaren başlar..

Dizide, Hande Doğandemir (Zeynep), Kerem Bürsin (Kerem), İsmail Ege Şaşmaz (Barış), Ebru Aykaç (Demet), Emre Kınay (Cihan), Gökçe Yanardağ (Tülin), Yağmur Tanrısevsin (Melis) gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

Güneşi Beklerken




Başarılı dizinin yükselişi gibi düşüşü de sert oldu. Yayın günü Pazar olarak değiştirildikten sonra reyting listelerinde Acun Ilıcalı'nın programlarıyla baş etmekte zorlanan dizi bu sezonu bitirir fakat, belkide önümüzdeki sezonu göremeyecek.. Ama öyle ya da böyle Güneşi Beklerken dizisi izleyicilerin gönlüne kocaman bir taht kurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder